vasárnap, szeptember 10, 2023
KezdőlapBelföldTóth Gabi botrányos teljesítményéről készült videón pörög a magyar internet

Tóth Gabi botrányos teljesítményéről készült videón pörög a magyar internet

Egyesek szerint finoman szólva is „egyedi”, mások szerint pedig kritikán aluli, hogy ehhez hasonló teljesítmény alapján kaphatta meg a Petőfi zenei díjat.

Ki mit gondol?

Nemrég kikerült az internetre egy részlet Tóth Gabi egyik fellépéséről, ami sokak szerint rettenetesen kellemetlen, főleg úgy, hogy ő lett az év női előadója a Petőfi Zenei Díjátadón.

Hirdetés

A videó annyira durvára és megosztóra sikerült, hogy futótűzként kezdett el terjedni a magyar interneten és a közösségi médiában.

Már neves embereknek is véleményt mondtak róla és az eredeti felvétel több ezer megosztásnál jár, alatta pedig sorjáznak a kommentek.

„Éljen soká Tóth Gabi művésznő, a nemzet gyémánttorkú czukormadara, a Petőfi Zenei Tanács díjazottja!”

-írtta ki például többek között Puzsér Róbert is, feltöltve a kiszivárgó videót saját Youtube csatornájára is.

Itt lentebb lehet meghallgatni Tóth Gabi előadását, ami sokakat kiakasztott a kommentek alapján:

Ezek az erősen negatív vélemények eléggé kontrasztban vannak a felvételen hallható sikítozásokkal, ugyanis azok alapján a közönség nagyon élvezte Tóth Gabi előadását.

A kommentek igencsak megosztóak, míg egyesek a védelmére keltek az énekesnőnek, mert szerintük ez csak egy kiragadt részlet, addig mások úgy gondolják, hogy erre a produkcióra és énekhangra nem lenne szabad egy Petőfi zenei díjat alapozni.

„Annyi köze van az énekléshez, mint Petőfinek, a zenéhez!😢😢szégyen, van még lejjebb?”

-fakadt ki egy kommentelő a videó alatt.

Mások hosszabban kifejtették, hogy mi a gond az egésszel:

Hirdetés

„Ez olyan az „előadás” amikor hajnali 2-kor a céges bulin az n+1. kerítésszaggató feles elhiteti veled, hogy tudsz énekelni, tudsz englisül, és még az egy szál melltartó, a wishes köntössel is jól áll.”

„Szerintem nincs épeszű ember a földön aki ezt a produkciót értelmezni tudná. Ez kinek szólt ? Ki a célközönség ? Mi volt ez az egész ? Semmi nem fért össze semmivel”

-tette hozzá egy másik.

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű