vasárnap, szeptember 10, 2023
KezdőlapBulvárTóth Andi beszólt a magyaroknak: Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal

Tóth Andi beszólt a magyaroknak: Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal

Szentetek igaza van, vagy megint csak a szokásos stílusában esett neki mindenkinek, aki nem ért egyet vele, vagy aki kritizálni meri?

Nem lehet nem észrevenni, hogy Tóth Andi az élete talán egyik legnehezebb korszakát éli meg.

Az elmúlt időszak megpróbáltatásait még egy Instagram posztban is megfogalmazta, amiben kendőzetlenül beszélt arról is, hogy mit gondol az országról, legalábbis a benne élő emberekről.

Hirdetés

Nos, ezt senki sem fogja kitenni az ablakba…

„»Egy közszereplőnek mindent tűrni kell.« Ez egy kimondhatatlanul kegyetlen mondat, amivel a végtelenül gonosz, rosszindulatú emberek nyugtatják magukat, hogy tükörbe tudjanak nézni és békésen alhassanak az ítélkező, fájdalmat és maradandó sérüléseket okozó véleményük után”

-fogalmazott Tóth Andi

Elmondása szerint még a lakása előtt is lesifotósok várták, több napja pedig arról terjengenek cikkek, hogy a kapcsolata talán zátonyra futott Marics Petivel.

Miért kérdőjelezitek meg a kapcsolatomat a törődő párommal, aki hű társam mindebben?

Miért veszitek el a búcsú lehetőségét ettől a csodás nőtől? Miért küldötök utánam fotósokat még a lakásom elé is? Paparazzókat rám állítva fotók készülnek rólam, minden magánszférát eltiporva.

Mindezt arra is értette, hogy a média a napokban még azt sem hagyta, hogy nyugodtan meggyászoljon egy hozzá közel álló kutyát, annak elvesztését.

Tóth Andi hangsúlyozta, tisztában van vele, hogy közszereplőként kötelessége tűrni mindezt, viszont hozzátette, nem az Egyesült Államokban vagyunk.

„Ez nem Amerika.

Hirdetés

Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal.”

A poszt zárásaként az énekesnő leszögezte, az elkövetkezendő napokban nem fog posztolni, helyette próbálni szeretne, és eldönteni, „hova tovább”.

Az országra tett megjegyzésén nagyon sokan kiakadtak, és a kommentelők rögtön két táborra szakadtak.

Egyesek szerint Tóth Andinak teljesen igaza van ebben a z egészben és ma már kis hazánk rosszindulat nagyhatalom is lehetne a világban.

Az emberek gonoszak egymással, irigyek a másikra, de lusták a saját életükben eredményeket elérni, mert az munkával jár, helyette a panaszkodás megy és a másik folyamatos szidása féltékenységből.

A másik tábor szerint ellenben Tóth Andinak az a baja, hogy sokan (néha jogosan is) kritizálják őt.

A kritikát pedig nem viseli jól.

Ti mit gondoltok?

Kinek van ebben igaza?

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű