kedd, március 21, 2023
KezdőlapBulvárRendkívüli: Meghalt rákban a Nicsak, ki beszél sztárja

Rendkívüli: Meghalt rákban a Nicsak, ki beszél sztárja

Kirstie Alley, a kétszeres Emmy-díjas színésznő, aki az NBC Cheers című vígjátéksorozatában Rebecca Howe szerepével vált híressé.

Magyarországon pedig főként a Nicsak, ki beszél sorozat főszereplőjeként ismerik, hétfőn rákban meghalt, 71 éves volt.

Alley halálhírét hivatalos közösségi médiafelületén erősítették meg, ahol gyermekei nyilatkozatát osztották meg − írta meg a Variety.

Hirdetés

Minden barátunknak, messze földön, szerte a világon… Szomorúan tudatjuk veletek, hogy hihetetlen, szenvedélyes és szerető édesanyánk elhunyt a rákkal vívott küzdelem után, amit csak nemrég fedeztek fel.

Amilyen ikonikus volt a képernyőn, olyan csodálatos anya és nagymama volt

− áll a közleményben.

Kirstie Louise Alley 1951-ben született a kansasi Wichitában, majd 1980-ban Los Angelesbe költözött, ahol belsőépítészként dolgozott.

Alley már akkor is tagja volt a Szcientológiai Egyháznak, és kokainfüggősége miatt a közösséghez tartozó Narconon programban kezelték, amelynek józanságát köszönheti.

A közleményben nem adták a rajongók tudtára milyen rákbetegség végzett ilyen korán és hirtelen a kicsattanóan jókedvű és magával ragadó karakterű színésznővel, édesanyával és nagymamával.

Csak annyit tudattak, rövid szenvedés után esett a kór áldozatául.

John Travolta, aki a való életben szeretett feleségét, Kelly Prestont életének 59. évében, két évnyi mellrákkal folytatott reménytelen küzdelem után veszítette el, most filmbeli partnerétől kell, hogy búcsúzzon.

Közösségi média felületén azt írta a 71 évesen elhunyt Kirstie Alleyről, hogy élete egyik legkülönlegesebb kapcsolatát veszítette el vele.

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű