vasárnap, szeptember 10, 2023
KezdőlapBelföldOrszágszerte körözik a Blahán megjelenő bozótvágóval balhézó társaságot

Országszerte körözik a Blahán megjelenő bozótvágóval balhézó társaságot

Még egy machete is előkerült.

A rendőrség az egész ország segítségét kéri, kép van az elkövetőkről!

Aki látta, vagy tud róluk valamit, jelentkezzen a rendőrségen!

Hirdetés

Mint arra az egész ország felriadt, két társaság esett egymásnak különféle eszközökkel igen durva módon a VIII. kerületben, a Blaha Lujza téren.

A rendőrök most nagy erőkkel keresni kezdték az elkövetőket, körözést adtak ki a balhés társaságra.

Az egyik elkövetőnek sikerült beazonosítana személyazonosságát, Farkar Krisztofer Attila, 22 éves, és ismeretlen tettestársai, akik bozótvágó késsel támadtak.

A felhívás kitért arra is, hogy egy férfit már elfogtak abban az ügyben, amelyről a hvg.hu is írt:

pénteken délután a Józsefvárosban, a Blaha Lujza téren összebalhézett két társaság, és a vita hevében előkerült egy bozótvágó kés is.

A rendőrség a balhézók közül kettőt már akkor előállított, egyiküket, egy 20 éves férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanújával hallgattak ki, két másik társát még keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01080/3140/2022. bűnügyi számon garázdaság bűn​tett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik 2022. szeptember 30-án 17 óra 30 perc körül a Budapest, VIII. kerületi Blaha Lujza téren, feltehetően egy gázsprayvel lefújtak egy férfit, majd egy bozótvágó késsel támadtak rá, aki könnyű sérülést szenvedett.

Az esettel kapcsolatban a rendőrök tíz percen belül a helyszínre értek és két embert előállítottak a kerületi kapitányságra.

Egyikőjüket, egy 20 éves férfit a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, két másik társát még keresik.

Hirdetés

Az ilyen esetekből nagyon nagy tragédiák is lehetnek.

Az ország bizonyosan emlékszik a nemrégiben néhány éve történt Deák-téri késeléshez, ahol többen is életüket vesztették, hasonló körülmények között.

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű