szerda, március 22, 2023
KezdőlapTudomány"Meghaltam, láttam ahogy a rokonaim ott állnak a koporsónál" - így tért...

„Meghaltam, láttam ahogy a rokonaim ott állnak a koporsónál” – így tért vissza a halálból Tomi

Tomi beszámolója nagyon megdöbbentő és felveti a halál utáni létezés kérdését. Vajon vár ránk valami odaát?

Olyan volt, mintha csak szunyókáltam volna – állítja egy halálból visszatéró férfi, Tomi.

A 43 éves korában autóbalesetet szenvedő Tomi ugyanis a klinikai halál állapotába került, miközben az orvosok folyamatosan az életéért küzdöttek.

Hirdetés

Az orvosi leletek és a szalártők későbbi elmondása, vallomásai alpaján összesen 16 percen át volt halott, mire sikerült őt újraéleszteni, ezaatt azonban ő több órán keresztül a jövőt látta, a sjaát temetésén keresztül.

Legalábbis Tomi meg van arról győződve, hogy az általa átélt dolgok valósak voltak és nem csak az elméjének képzelete.

„Engedjenek ki, sötét van!” – gondolta Tomi, majd hamar tudatosult benne, hogy hol is van valójában.

A testéből kilépve látta belülről a koporsót, hirtelen bezártság érzése lett, de mivel a saját teste felett lebegett néhány centivel, egyszerre rémült meg és fogta fel, hogy ő most halott, és egy másik létsíkban lehet.

Olyan volt, mintha úszott volna, rövidesen a föld felett találta magát, miközben a sírásók dolgoztak, és a rokonok, barátok állták körbe a sírt.

„Mindenki zokogott, ott álltak a szüleim, a gyerekeim és a hozzátartozók. éreztem a fájdalmukat, de nem tudtam megvigasztalni őket, mert nem láttak, nem halottak”

-emlékezett vissza a férfi.

Történetét nem mindenki hiszi el, ugyanakkor nagyon sokan azt gondolják, lehet a történetében valami igazság.

Nagyon sokan számolnak be a haláluk után, az újraélesztésüket és visszatértüket követően ehhez hasonló testen kívüli élményekről.

Sokáig ezeket egyszerű hallucinációkat tartották, azonban az utóbbi években egyre több közvetett tudományos bizonyíték mutatta meg, hogy ezek nem csak egyszerű tévképzetek.

Hirdetés

Főleg azokban az esetekben, amikor a visszatérők, akik nem lehettek eszméletüknél, mégis képesek voltak visszaidézni a műtőben elhangzott dolgokat, hogy miket mondtak az orvosok aközben, miközben ők a klinikai halál állapotában voltak.

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű