vasárnap, szeptember 10, 2023
KezdőlapKülföldMásodik gyerekét várja a lány aki 13 évesen esett teherbe és nem...

Második gyerekét várja a lány aki 13 évesen esett teherbe és nem bája

Youtube-on közölte, hogy újra babát vár. Az első baba nem volt tervezett, „csak úgy becsúszott”.

Korábban az egész világot bejárta Maddie Lambert esete, aki 13 évesen esett teherbe, 14 évesen pedig megszülte a kislányát.

Maddie Lambert most a YouTube-on közölte, hogy 20 évesen ismét babát vára párjával, Randyvel (tőle van az első kislány is).

Hirdetés

Elmondták, hogy ez a baba tervezett volt, nem véletlenül „csúszott be” a kicsi.

Az első gyermekük fogantatásával kapcsolatban felidézték:

Korábban azt mondták nekik az iskolában, hogy nem szabad szexelni az ő korukban, de a védekezésről egy szót sem ejtettek.

Ez azonban már a múlt, Maddie pedig most elmondása szerint nagyon boldog, hogy újra kisbabát vár.

Maddie 13 éves volt, amikor teherbe esett, és rengeteg kritikával kellett szembenéznie, mivel az emberek fiatal kora miatt megkérdőjelezték szülői képességeit, és gyűlölködő üzeneteket küldtek neki.

Maddie visszaemlékszik, hogy sokan azt mondták neki, tönkreteszi az életét, klinikákat ajánlottak neki az abortuszhoz, sőt valaki azt írta neki, reméli, hogy ő és a kisbaba is belehalnak a szülésbe.

Amikor megtudta, hogy terhes, Maddie először az abortuszon és az örökbeadáson is elgondolkodott, de amikor megpillantotta az első ultrahangfelvételt, azonnal tudta hogy nem tudna lemondani a babáról.

„Everly nemcsak megváltoztatta az életemet, hanem megmentette.

Korábban depresszióval küzdöttem.

13 éves koromban, mielőtt még teherbe estem volna, volt egy öngyilkossági kísérletem. Nehezen találtam a helyemet ezen a Földön, nem értettem, miért is vagyok itt. De amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, az okot adott a küzdelemre.”

Hirdetés

– mesélte a fiatal édesanya a Truly-nak adott interjúban.

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű