vasárnap, szeptember 10, 2023
KezdőlapBulvárMajka mellbimbó villantásán akadt ki a fél ország: ez már tényleg több...

Majka mellbimbó villantásán akadt ki a fél ország: ez már tényleg több a soknál?

Köllő Babett is megtette mellette. Sokaknál kiverte a biztosítékot… Ti mit gondoltok? Ez belefér egy 12-es karikás műsorba?

A Sztárban Sztár leszek! e heti adásának egészen szürreális pillanatai is voltak, és ez nem elsősorban a produkciókra értendő.

A zsűritagok ugyanis olykor kissé túltolták a poénkodást, ami a viccelődés tárgyát tekintve nem biztos, hogy szerencsés, miután a mezőnyben és feltehetőleg a nézők között is akadnak azért egészen fiatalok.

Hirdetés

Az Index is beszámolt róla, hogy mi törétnt, és sokak szeritn valóban nem lehet csak úgy, szó nélkül elmenni a látottakon.

Már csak azért sem, mert a jó ízléssel rendlekező nézők számára ez bizony egy vörös vonal volt, annak teljes áthágása.

Történt ugyanis, hogy a kötelező ruhamustra alatt kissé elszabadultak a zsűritagok.

Tilla rögtön Tóth Gabi aranyba öntött fejét, illetve Köllő Babett hátsó tollazatát észrevételezte, aminél igazából sokkal feltűnőbb volt az a szűk, pánt nélküli felső, amit Tilla csak egyszerűen kétgombos tévének nevezett.

Talán egy perc sem telt el még, mire Majoros Péter erősen sérelmezve kikérte magának, hogy Pápai Jocival nekik mindig a női döntnökökhöz kell öltözniük és nem fordítva.

Ezt követően pedig elirigyelvén a Köllő Babett mellbimbóit hangsúlyozó ruhadarabot, elővett egy ollót, és átszabta a saját felsőjét úgy, hogy a mellbimbói kikandikáljanak.

A szóban forgó jelenet:

A jelenetsor azonban olyan szürreális és sokak szerint „sok” volt, hogy a fél országnál kiverte a biztosítékot.

Egyesek szerint Majka ugyanolyan pojáca viselkedést tanúsított itt, mint amilyet legfeljebb csak Sebestyén Balázs képes az utóbbi időkben.

Hirdetés

Mások szerint egy 12-es karikás műsorba ez egyszerűen nem férhet bele, mert nagyon károsan hathat az amúgy is befolyásolható fiatalokra.

És aztán csodálkozik mindenki, hogy olyanok a mai fiatalok, amilyenek…?

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű