vasárnap, szeptember 10, 2023
KezdőlapBelföldMajka kiakadt Vonára és Jakab Péterre: páros lábbal szállt bele mindkettőbe

Majka kiakadt Vonára és Jakab Péterre: páros lábbal szállt bele mindkettőbe

„Én a NER kegyeltje… Erre már köpni-nyelni nem tudok…”

Majoros Péternek, azaz majkának tele lett a hócipője azzal, amit állítanak róla legújabb, politikai copming outnak is beillő dala és annak klipje miatt.

Egyesek szerint ő a NER kegyeltje, mások szerint már az Orbán bukása utáni világra készül ezzel a dallal amiben jobbra és balra is durva kritikákat fogalmaz meg.

Hirdetés

nemrég a Facebook-oldalán reagált Jakab Péter videóbejegyzésére és Vona Gábor írására, cáfolva a kijelentéseik igazságtartalmát, illetve hogy bármilyen szinten is elköteleződött volna a kormány mellett.

„Én a NER kegyeltje… Elképesztő, mennyi mindenkit „nem” érdekel ez a nóta, és mégis mennyi mindenki érzi azt, hogy beszéljen róla, ezzel meglovagolva azt a sikert és népszerűséget, amit nekünk pár nap alatt sikerült elérni.

Ráadásul egy olyan sikerről beszélek, amit pártoknak súlyos pénzekből, kampányra elköltött százmilliókból sem sikerült. Innen nézve meg is értem a frusztráltságot”

-jelentette ki.

„„Másfél évvel ezelőtt találkoztam Szijjártó Péterrel, és most Jakab Péter erre hivatkozva arra kér, hogy válogassam meg a barátaimat.. (????)

Soha semmilyen plusz juttatásban nem volt részem, mert találkoztam a külügyminiszterrel, és elmondtam neki, hogy a járvány miatt kurva nagy bajban van az az iparág, amiben dolgozom” -mondta.

Egyúőttal odaszúrt Jakabon keresztül Vonának is.

„Jakab Pétert az sem zavarja, hogy annak a pártnak az érdekeit képviseli, sőt vezette, elnökölte, akiknek tagjai vállaltan rasszista, antiszemita kijelentéseket tesznek, megkérdőjelezik a holokausztot, vagy akár a múltban szélsőséges félkatonai szervezeteket pénzeltek.

Különösen visszás ez onnan nézve, hogy Jakab Péter felmenői közt vannak zsidó származású emberek, és az pedig egyenesen sokkoló, hogy Jakab Péter kéz a kézben jár olyan „elvtársakkal”, akik holokamuznak, miközben Jakab Péter dédapja egy auschwitzi haláltáborban halt meg. (??????)

Hirdetés

Képzeljük el, hogy milyen beszélgetések zajlanak privátban ezek között az emberek között, ha a nyilvánosság előtt is ilyen mondatok hagyják el a szájukat.

És ezek után Jakab Péter kér meg engem arra, hogy válogassam meg a barátaimat… agyrém…”

Itt van Vona Gábor, aki szintén ezt az „üzleti modellt” képviselte egy darabig.

Ő egyenesen az alábbi dolgot jelenti ki: »Sokak szerint Ákos a Fidesz zenei szimbóluma, de ez már nem igaz. Ákos a múlt. A maga értelmiségi attitűdjével ő még a polgári, jobbközép politika maradványa, de ennek a populista, leuralós NER-rendszernek már egyértelműen Majka a szimbóluma.

És ez a dal ezen nem változtatott, csupán még egyértelműbbé tette.« Hát erre már köpni-nyelni nem tudok. Ez lassan már bonyolultabb, mint egy Christopher Nolan-film

– jelentette ki Majka, hozzátéve:

„Úgy beszélnek ezek a fickók rólam, mintha én évek óta Tusványoson Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip s-ggéből narancsszínű zászlóval integetnék.

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű