vasárnap, szeptember 10, 2023
KezdőlapBelföldKisgyerekei vannak az M2-es ámokfutónak, családja szerint a rendőrök veszélyeztették a férfi...

Kisgyerekei vannak az M2-es ámokfutónak, családja szerint a rendőrök veszélyeztették a férfi életét

Újabb fordulat az ügyben, egy ország forrong ezen a pofátlanságon. itt már lassan semmi joga nem lesz a rendőrnek, a bűnözők elé meg vörös szőnyeget borítanak…?

Egy négy és egy nyolc éves gyermeke van annak az N. Csabának, aki 200-zal hajtott, és több rendőrautóval is ütközött kedden az M2-es autóúton.

Az RTL Híradó beszámolója szerint nagyon megviselte a kicsiket és a férfi családját az eset. Szerintük a férfi nem bűnöző, csak megijedt a rendőröktől, mert nem volt jogosítványa.

Hirdetés

Úgy látják, hogy a rendőrök veszélyeztették a hozzátartozójuk életét, amikor a betonelválasztónak nyomták a kocsiját. Véleményük szerint az autó átborulhatott volna a másik oldalra, és akkor még több ember kerülhetett volna életveszélybe.

Megkerestük a Központi Nyomozó Főügyészséget, hogy a letartóztatásban lévő családfő vallomásáról érdeklődjünk, de az ügy jelenlegi szakaszában nem adtak róla felvilágosítást.

A rendőrök közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak Vácnál, s ennek során hang- és fényjelzésekkel próbáltak megállítani egy jogosítvány nélkül közlekedő férfit, aki ezeket figyelmen kívül hagyva, esetenként óránkénti 200 kilométeres sebességgel hajtott.

A papucsban vezető férfi előzés közben nekiütközött az egyik szolgálati járműnek, amely a leállósávba sodródott.

A gyanúsítás szerint az elkövető ezt követően a másik rendőrautóval került egy vonalba, amelynek szintén nekikormányozta a gépkocsiját.

A rendőr, hogy elkerülje az ütközést, vészfékezett, így az üldözött sofőr az autójával a beton sávelválasztónak hajtott, ennek következtében a jármű bal első kereke kitört.

A sofőrt hivatalos személy elleni erőszak bűntette, közúti veszélyeztetés bűntette, rongálás és eltiltás hatálya alatti járművezetés bűntettével gyanúsították meg, majd elrendelték a letartóztatását.

Az internet népe pedig alaposan kiakadt az eset kapcsán: jogosan.

„Hogyan várjunk egy fiatal, felelős gondolkodású generációt, ha a szülők sem ütik meg a mércét!”

Hirdetés

-jegyezte meg valaki humorosan, de sajnos tanulságosan.

„Akiben annyi felelősségérzet van, hogy jogsi nélkül, papucsban ül volán mögé, majd 200 km/órával száguld, nem áll meg a rendőri figyelmeztetésre, még a gyereke felügyeleti jogát is megkérdőjelezném.

A családja helyett meg nem hőbörögnék, tartanám a pofám”

-írja valaki más is.

Ki mit gondol erről?

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű