vasárnap, szeptember 10, 2023
KezdőlapBelföldForrnak az indulatok a medencébe fulladt 2 éve szentesi kisfiú miatt

Forrnak az indulatok a medencébe fulladt 2 éve szentesi kisfiú miatt

Megint egy kisgyermek halt meg, őt is egyedül hagyhatták az udvaron.

Most Szentesen történt tragédia, a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egyelőre az ismert, hogy a kétéves kisgyermeket Szentesen egy ház udvarán, a medencében találták meg, erről tettek bejelentést a rendőrségen.

Hirdetés

Alig egy hete, néhány kilométerre Szentestől, Tömörkényen egy kisgyermekre találtak rá házuk udvarán, a kutyalánc csavarodhatott a nyakára.

Mint utóbb kiderült, az édesanyja a házban aludt, a gyermek valahogy kijutott az udvarra, így történhetett meg a szörnyűség.

A tömörkényi eset is nagyon megrendítette, nem csak a faluban élőket, hanem valójában mindenkit, aki tudomást szerzett a hírről.

A sajtóhírek szerint a kisfiú édesapja az édesanyával, aki gyermekük halálát átaludta, megszakította a kapcsolatot.

A kisgyermekekkel pár perc leforgása alatt is tragédia történhet, egy pillanatig sem lehet magukra hagyni őket.

A szentesi tragédiáról egyelőre csak annyit közölt a rendőrség, hogy ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával.

Az emberek éppen emiatt sorra akadtak ki a kommentek között és finoman szólva is elszabadultak az ítélkező indulatok, néhol jogos, néhol kevésbé jogos megjegyzésekkel fűszerezve.

Margit például azt írta az eet kapcsán, hogy

„Mi más tudja le kötni ennyire egy szülőt ha nem a gyermek? Én is főzök, mosok, takarítok meg minden 3 gyerek mellett de inkább meg csinálom később ha úgy van.

Hirdetés

De soha nem hagyom kint őket egyedül, még a szobába se szeretem bent hagyni őket amig konyhába van dolgom, de semmi olyan nincs ami veszélyt jelenthetne a kicsire.”

Bettina egy korábbi abszurd esetet hoz fel példának:

„Nemrégiben egy nőknek szóló facebook csoportban egy anyuka (?) arról panaszkodott, hogy kint a 3 és 5 éves gyereke trükkösen kinyitották a műhelyt és a medencébe beleöntöttek motorolajtól kezdve minden szirsz@rt…a poszt lényege a sajnáltatás lett volna, hogy tönkrement a medencébe a víz.

No de a kommentelők többségét jobban érdekelte az, hogy anyuka hol a búbánatba volt ezalatt az 5 perc alatt biztos nem kivitelezhető művelet közben egyedül hagyva a 2 kicsit kint az udvaron egy medencénél.”

Valaki azonban sokkal igazságosabban hozzáteszi:

„Őszinte részvétem a családnak! Az édesanyának sok erőt kívánok!!! Borzasztó lehet ezzel a tudattal leélni az életét.

A sok észosztónak szeretném leírni, azt kívánom soha ne kerüljetek ilyen helyzetbe!

És mindenki inkább nézzen magába!”

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű