kedd, március 21, 2023
KezdőlapBelföldEzért nem szeretik Tóth Gabit? 10 pontban foglalta össze az internet népe

Ezért nem szeretik Tóth Gabit? 10 pontban foglalta össze az internet népe

Ki melyik ponttal ért egyet? Vagy van olyan, aki szerint mind igaz?

Megfürdünk megint a bulvár mocskában és Tóth Gabit vesszük górcső alá.

Pontosabban nem mi, hanem egy a neten keringő Facebook poszt, melyben valaki összeszedte azt, hogy Tóth Gabi miért haragította magára a magyar közvéleményt.

Hirdetés

Nem törünk pálcát senki felett, változtatás nélkül leközöljük a listát, mindenki döntse el maga a végére, hogy ezekből melyikkel, hánnyal ért egyet.

A bejegyzés változtatás nélkül közölve:

Tóth Gabi meghasonlása: rémlik hogy nemrég még egy szál tangában vonaglottál a színpadon, ma meg már kikéred magadnak és a nemzet keresztény ősanyjának képzelet magad?🤔

Tóth Gabi ismét kiakadt és nem tudta szó nélkül hagyni, hogy megint “bántja őt” a tömeg, most épp azért, mert egy 7 milliós luxus órát hord a kezén.
Az emberek biztos irigyek – mondja.

Biztos… Biztos Mari néninek is kellene egy Rolex a karjára, attól megoldódna minden gondja, biztosan ez a baja, ahogyan az aluljáróban apróért tengődő Géza is biztos csak irigységből beszél.

A lyukóvölgyi kisebbségnek is csak a Tóth Gabi órájával van baja, nem a számlák kifizetésével, a máról holnapra éléssel ugyebár.
Tóth Gabi azt hiszi, hogy itt mindig minden róla szól.

Jó úton haladsz afelé, hogy Várkonyi Andrea szintű NER-magasságokba juss a közmegvetés ranglistáján, egy újabb toplista, ahol befuthatsz.

Nekem csak annyi megjegyzésem van Gabi, hogyha ez téged hergel, vagy legalábbis eddig úgy néz ki elmondásod szerint, hogy hergeltek a hasonló hírek, akkor ott javasolom pszichiáter felkeresését…

Aki közszereplőként napi szinten azzal van elfoglalva, hogy mit mondanak róla a médiában, meg kirúgat másokat a munkahelyéről, mert “csúnyát kommentelt” be neki, az valahogy nem egészséges, sem erkölcsi, sem pszichológiai értelemben.

Hirdetés

Nem kellene szégyellni, be kellene feküdni a fekete bőrfotelbe, aztán egy jó nagyot regélni doktornőnek, doktorúrnak, kibeszélni azt a pálfordulást, ahogyan balról jobbra libbent az egykori magamutogató “csöcs-szamba” királynő, majd hirtelen megvilágosodott és a nemzet őskeresztény anyjává, a Kárpátok Madonnájává vedlette le magát.
Merthogy ez egy komoly fordulat az biztos, és ezt minden bizonnyal nem tudtak feldolgozni magadban.

Ahogyan a karodon virító 7 milliós Rolex órát, vagy az állami pénzen megvalósított turnékat sem Erdélyben.

Hidd el, az emberek sem tudják feldolgozni azt, amit leművelsz, ezért vannak rád olyan sokat kiakadva.

Az embereknek ugyanis a gyomruk kifordul a magamutogató, szereplési vágytól kiégő, mindig a pénz felé forduló szélkakas celebektől.
NEM, NEM IRIGYEK!

Az irigység más. Itt a társadalom egy jelentősebb része JELZI, hogy a Tóth Gabi mint magamutogató, saját önfényében dagonyázó jelensége a magyar társadalom súlyos betegsége, és a felháborodás ennek szól.
Nem annak, hogy bárki irigy lenne arra, hogy eladtad a lelkedet magának az Ördögnek meg annak az ördög öreganyjának is…

Kezdeni kéne valamit ezzel a magamutogatós nárcisztikus személyiség jelleggel…!

De gondolom tudod nagyon jól, hogy mit látnál a Rorschach-tesztben, ezért is viszolyogsz attól, hogy valaki eléd tegye ezeket a lapokat.
Szíved joga aprópénzre váltani a hitelességed. De aki mindig szeretné felhívni magára a figyelmet, az ne csodálkozzon azon, hogy az embereknek véleménye van róla.”

Szerintetek?

Nektek hány pont lett a tízből „pipa”?

KRITIKUS VÉLEMÉNY:

Tóth Gabi lassan „világjelenség” ez tagadhatatlan. Mint ahogyan az is, hogy közszereplő, és úgy akarja kérni a pozitív véleményeket, krediteket, hogy aki kritikával él felé, azt lenézi, azt lehülyézi, ez pedig nem fair a társadalommal szemben.

A népszerűség nem kiváltság Gabi, hanem felelősség, amihez pedig fel kell nőni, tudni kell kezelni azt, hogy nem mindenkinek te vagy a világ közepe.

Aki többször is lázványosan „kiszól” a társadalomnak, az csak felhívja magára a figyelmet, ez esetben pedig ne csodálkozzon az őt ért kritikákon….

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű