vasárnap, szeptember 10, 2023
KezdőlapBelföldAz alvilág nagykutyái is keresik az angyalföldi férfit, aki megölte barátnőjét

Az alvilág nagykutyái is keresik az angyalföldi férfit, aki megölte barátnőjét

Tovább kutatnak az angyalföldi férfi, Türk Róbert Dániel után. A 35 éves férfi feltehetően múlt hét csütörtökön gyilkolt meg egy 27 éves lányt a Véső utcában.

Az eddigi információk szerint, Türk Róbert brutálisan megverte majd összeszurkálta a 27 éves M. Petrát, aki ezekbe a sérülésekbe azonnal belehalt

– írja a Magyar Nemzet.

Hirdetés

A férfi elmenekült a helyszínről, telefonját még pár napig bekapcsolva hagyhatta, utána azonban még a SIM kártyát is megsemmisíthette, ugyanis semmilyen módon nem lekövethető a tartózkodási helye.

Türk és áldozata egy társkereső oldalon találtak egymásra, miután a férfi végleg hazatért Olaszországból.

A Véső utcában található lakást az áldozat bérelte, és a gyilkosság estéjén a többi lakó felfigyelt a késő éjszakai veszekedésre és sikoltozásra.

Azt is hozzátették, hogy feltűnően hirtelen csendesedett el a perpatvar.

A rendőröket maga Türk riasztotta, de mire a hatóságok kiértek, a tettes nem volt a helyszínen. A rendőrök nem tudtak bejutni a lakásba, így végül a tűzoltók törtek utat számukra.

AZ ÁLDOZATOT VÉRBE FAGYVA TALÁLTÁK MEG A LAKÁS NAPPALIJÁBAN, ÉS AZONNAL EMBERÖLÉS GYANÚJÁVAL INDÍTOTTAK ELJÁRÁST.

A brutális gyilkosság gyanúsítottjának egyelőre nincs nyoma, de folyamatosan figyelemmel kísérik bankkártyahasználatát, valamint a határokat – különös tekintettel a schengeni kilépőre –, de eddig még nem akadtak a nyomára.

Egy ideig lekövethető volt útvonala a gyilkosság után, de mivel senkivel nem vette fel a kapcsolatot eközben, így a hatóságok elvesztették a nyomát.

A nyomozásban részt vesz a BRFK célkörözési osztálya is, valamint az alvilág is aktivizálta magát, elsősorban önös érdekből.

Hirdetés

Kijelentették, hogy azonnal jelzik ha sikerül kézre keríteniük Türköt,

ugyanis amíg egy gyilkos van szabadlábon, addig az ő éjszakai életük sem lehet „normális”.

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű