vasárnap, szeptember 10, 2023
KezdőlapTudományA WHO "visszazavarná" a társadalmat a maszkok és járványügyi korlátozások mögé?

A WHO „visszazavarná” a társadalmat a maszkok és járványügyi korlátozások mögé?

A WHO vezetője megszólalt.

Szerinte Kína zéró toleranciával bíró intézkedéseit kellene követnie mindenkinek? Tényleg visszajöhet a covid-diktatúra?

A WHO vezetője igen érdekes kijelentéseket tett, melyeket sokan gyakorlatilag egy újabb ultimátumnak gondolnak, még ha burkoltan is.

Hirdetés

Sorra jelenek meg egyre aggasztóbb mutációi a koronavírusnak, ezek kapcsán pedig a WHO feje arra figyelmeztetett, hogy a világ országainak sokkal körültekintőbben kellene harcolniuk a coviddal szemben.

Példának Kínát hozta fel pozitívumként, ahol gyakorlatilag zéró tolerancia és full karantén van bevezetve, az embereket pedig számos helyen az otthonaikba zárják, valamint drónok járőröznek és ellenőrzik a közrendet.

Sokak szerint ami Kínában megvalósult most, az ne más, mint egy közegészségügyi diktatúra, vagy szélsőségesebben kifejezve: covid-diktatúra.

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz azt mondta: az, hogy 2022-ben az államok már kisebb figyelmet fordítottak a koronavírus elleni lépésekre,

„TÖKÉLETES KÖRÜLMÉNYEKET” TEREMT A VÍRUSNAK AHHOZ, HOGY KIFEJLŐDJÖN EGY ÚJABB, HALÁLOS VARIÁNS.

Az Egészségügyi Világszervezet azt szeretné, ha a kormányok nagyobb figyelmet fordítanának a rizikócsoport tartozó páciensek, így például a 60 év felettiek és a krónikus betegségben szenvedők védelmére.

Mike Ryan, a WHO vészhelyzeti igazgatója pedig azt mondta, hogy szerintük pozitív változások zajlanak Kínában a koronavírus-korlátozások ügyében.

Vagyis Tedrosz kijelentései alapján a járványnak még egyáltalán nincs vége és egyre több a fertőzőképesebb, halálosabb variáns.

Ezek pedig elég indok kell hogy legyenek, hogy ismét „visszazavarjuk” a társadalmat a négy fal közé, a karanténba és a maszkok mögé…?

Hirdetés

Ki mit gondol?

irányítottan ismét meg fogják lépni?

Kibír még egy globális leállást a világgazdaság, és az emberek lelke, pszichéje?

Véleményed van? Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó cikkek

Népszerű